SNOP

Nätverket "Säg Nej till Omskärelse av Pojkar" består av en samling personer som arbetar för att omskärelse av pojkar skall förbjudas i Sverige. Pojkar har samma rättigheter som flickor att få växa upp med sina könsorgan intakta. För närvarande har nätverket låg aktivitet. Nätverket har denna blogg som sin "hemsida". För att kontakta nätverket, skicka ett mail till snop.info@gmail.com

Tuesday, January 24, 2012

Kulturdebatten om könsstympning av pojkar fortsätter


Christer Sturmark mfl skriver "Vi tar ställning för barnet". Kulturdebatten i SvD fortsätter.
För övrig har Migrationsminister Ullenhag producerat en ny famös debattartikel "En ceremoni ska markera medborgarskap". Jytte Guteland kommer med replik. Både Guteland och Ullenhag blir rejält sågade i kommentarerna till respektive artikel.
Jämställhetsminister skriver en hycklande artikel ""Specialpolis kan ingripa mot tvångsäktenskapen"". Citat: "Den som växer upp i Sverige ska kunna känna sig fri och trygg, skriver Nyamko Sabuni." Det vill säga, om man är flicka. Nyamko vill ju inte agera mot könsstympning av pojkar (se förra blogginlägget).

6 comments:

Leif said...

Hej! Jag är en trebarnspappa och om det är något jag brinner för är det den unga generationen. Det är nog därför jag störs så av krig och oförrätter mot barn.
Jag tror på ömsesidig respekt, öppenhet och ansvarstagande mellan "invandrare" och "svenskar". Alla bör vara med och diskutera kontroversiella ämnen utan att rasismen visar sitt fula tryne.Jag har självfallet respekt för muslimer som ej diskuterar sexualitet, men det behöver man inte gå in på i en omskärelse diskussion!
Men Sveriges bejakande av det skadliga beteende som forcerade könsoperationer mot friska välmående pojkar utgör, måste få ett slut!

Hög och låg said...

En 18-årig palestinsk flicka i Västmanland dödades av sin genitalt stympade far när hon vägrade gifta sig med familjens uttänkte man. En 15-årig irakisk flicka i Umeå mördas av sin omskurna bror efter en fest, motivet var att hon va "slampig". En 22-årig kvinna i Stockholm knivhuggs av sin överspända 20-årige bror utanför ett diskotek. Brodern som tror på sexuell "renlevnad" säger att systern levde svenskt. En 17-årig kurdisk flicka i Eskilstuna knivhuggs av sin 16- årige hetsiga bror som i skolan var känd för att kalla svenska tjejer "horor". Han blev beordrad av sin känslokalla mor att utföra hedersmordet. 19-åriga Pela mördas brutalt under en resa till släkten i Kurdistan. Hennes muslimska farbröder åker fast för det välplanerade vansinnes mordet.
Ett av dessa mord skedde direkt efter att en pappas sexuella psykos utlöstes när han såg sin dotter bli skjutsad av en pojke på moped med synliga string under Jeansen.
Alla dessa dåden skedde inom 10 årsperiod i ett Sverige där svenska vuxna män får leva homosexuellt öppet och en del svenska kvinnor kan få barn utan män om dom vill! Samtidigt får omyndiga invandrarpojkar genitalierna "vässade" för att lemmas in i ett religiöst kollektiv!
Alla dåd har sexuella undertoner och varenda flicka som försökte leva med kroppslig integritet blev utraderad ur kollektivet!
För dessa stamfolk är individen en icke existens!
Sambanden mellan sexuellt misshandlade, paranoida män och synen på kvinnor och sex avspeglar sig i dessa otäcka händelser.
Men att nämna negativa följder offentligt som härrör ur denna människofientliga sed som könstympning är, vore politiskt självmord.
Islam kan kritiseras från alla håll och kanter men inte deras "omskärelse" som även herrefolket delar!

peter zaar said...

Är det familjens heder regeringen vill försvara eller är det barnens integritet?

Felstaff said...

Detta förskräckliga förtryck måste upphöra! Barnagan kriminalserades tidigt, vi måste fördöma all form av sexuellt och religiöst utnyttjande av barn, i alla delar av världen!Mäktiga semiters övergrepp är ondskan på vår planet, det ser vi dagligen i Amerikas, Arabers och Israels måttlösa vansinne. Den harmoniska och sexuellt tillåtande befolkningen i San Fransisco lade in en motion om omskärelse förbud, men den avslogs. Domaren, en kvinna var gift med en judisk man.
Varje år utsätts över två miljoner småflickor i Egypten, Etiopien, Kenya, Nigeria, Somalia och Sudan för omskärelse.
I dessa länder finns inte någon man som ej genomgått stympande operation! Den indirekta kopplingen mellan könens förtryck är lätt att se, men politiskt inkorrekt att påtala.I Dijbouti och Somalia blir 98 % av flickorna omskurna. Denna barbariska sed utförs i 28 länder där manlig omskärelse redan är 100%.
Den synliga muslimska underklassens signum är religiösa "hedersmord". I fattiga Pakistan begås mest mord i världen pga "skamlöshet" som tjejerna uppvisar.
Amnesty har rapporterat att årligen drabbas hundratals tjejer av "renhetsmord". Abrahams flock kultur dödar den som försöker slå sig fri även här i Sverige. Modiga nysvenska ungdomar som Sara, Fadime och Jian försökte vara Individer i det nya landet men mördades kallblodigt av sina kollektiv. Det är ett hån mot alla dessa flickor som utsatts för hederns våld att hävda att stympningen av förövarna inte är en del av frustrationen och det sexuella våldet!
Vi måste göra vårt bästa för att sätta stopp för den här förskräckliga formen av förstörelse. Vår framtid, barnen måste komma före alla ideologiska, religiösa överväganden och intressen. Jag vill aldrig mer se arabiska demonstrationer i Sergels torg mot Israels ockupation, med barn som är iklädda militärkläder och grön bindel för pannan där det står Hamas!

Anonymous said...

Familjen är den naturliga och grundläggande enheten i samhället och äger rätt till skydd från samhället och staten.
— Artikel 16(3) i FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna

Under Hela 1900-talet har det handlat om mäns våld mot kvinnor.
Vi har blivit övertalade att kvinnors problem beror på män genom feminism. Allt maskulint är dåligt, manligt ledarskap demoniseras och familjen ska utrotas.


I tv och media finns det massvis med program som handlar om att förlöjliga, trycka ner eller förnedra män och maskulinitet.


En del säger att feminism bara är jämlikhet, men om man tittar på feminismens resultat så gynnade den enbart ensamstående kvinnor, alla andras åsikter och viljor blev exkluderade.
Hur kan det vara jämlikhet?
Mörkertalet för män som är utsatta för psykologiskt eller fysiskt våld är lika stort eller större än kvinnors i Sverige. Anmälningarna fullföljs inte på grund av att män är skambelagda.
Könsstympning av flickor i Afrika är något som ska föras krig mot medan pungsparkar och mansförnedring i Sverige, det är underhållande, något att skratta åt tillsammans. jämlikhet?
Pojkars betyg i Svenska skolan sjunker stadigt och självmordstalen ökar, stöd? Äh, nu drar Nyamko till Afrika och lägger dina och mina skatteresurser på deras flickor istället, det är ändå bara pojkar och man vet ju hur dem är, jämlikhet?
Män i västvärlden har inga preventiva rättigheter och får inte bestämma när dem ska bli föräldrar men är ändå betalningsskyldiga, har sämre föräldrarättigheter, sämre laga stöd, högre risk att skada sig, utsatta för fler arbetsplatsolyckor, utsätts för mer våld, avtjänar högre straff än kvinnor för samma brott, högre självmordsfrekvens, inget görs, jämlikhet???
Mäns utsatthet ska inte heller belysas då statistiken som levereras till regeringen kommer från rådgivare som själva utövar feminism och engagerar sig selektivt åt kvinnors utsatthet och systematiskt ignorerar mäns utsatthet utan att ens förstå det.
Barn ska bli utsatta för styrd lek av genuspedagoger på förskola för att sudda ut heterosexuella instinkter och naturliga beteenden. Genom att få barnen att skämmas för vissa spontana instinkter ska man utöva kontroll av fria val och lära bort normala beteenden som kommer ur pojkars och flickors medfödda könsskillnader istället för att bara låta dem vara, jämlikhet?

Anonymous said...

Människor ska tvingas in i arbeten som dem är fysiskt och psykiskt mindre lämpade för och som dem självmant inte skulle välja utan påtryckningar, propaganda och jämställdhet, vi ska ställas tillrätta. Vi får sämre kvalitet och säkerhet för medborgare då kvinnor försöker bära ut människor från brinnande byggnader på samma sätt som män. Polisledningen sänker dem manliga intagningsnivåerna ner till dem kvinnliga i stället för tvärt om. Dem markerar således att mäns kvaliteter är onödiga och dåliga samtidigt som vi får en allt mer inkompetent polisstyrka. Säkerheten sänks ytterligare istället för att sätta rätt person på rätt plats där dem gör nytta. Vi verkar onekligen ha problem att sätta normala gränser för feminister. Det vallfärdas ut och andra länder demoniseras och kallas diktaturer samtidigt som vi själva har feministiskt åsiktskontroll som filter för allt här hemma.
Allt detta för att dölja att män och kvinnor kanske inte är så lika som vi trodde. Allt detta för att påtvinga likadana resultat. Allt detta för bristande kvalitet, instabilare samhälle, hämmade och olyckliga människor.
Omvärldens syn på Sverige håller gradvis på att ändras från humana fredsivrare till att ses som en grälsjuk ateistisk och feministisk diktatur. Vi har haft lika möjligheter i 100 år och den ursprungliga delen av feminism som handlade om civila rättigheter för kvinnor har sedan länge spelat ut sin roll. Ideologin skall ändock överanvändas så till den milda grad att orättvisans pendel har kastats hundraåttio grader till motsatta sidan istället för att stanna vid mitten och förtryck mot maskulinitet och män är nu ett faktum. Bevittna den förvridna verklighetsutsikten när nutidens män som har förtryckt kvinnor minst, och vill söka samförstånd mest, ska straffas hårdast för handlingar som utövats av vissa personer som inte ens lever. God morgon Sverige, Sovit gott? 

Det som måste upptäckas av dig och mig är insikten om verklig jämlikhet utan feminism.
En jämlikhet som förenar, förverkligar, stabiliserar och respekterar oavsett kön, ras, ålder, sexuell läggning istället för att bedriva social ingenjörskonst med människor av vissa kön, raser, åldrar, sexuella läggningar.
En jämlikhet för alla, inte bara kvinnor. En jämlikhet som även hör vad män vill ha.
En jämlikhet för lika möjligheter med varierande resultat beroende på fria val, förståelse, kärnfamiljen, respekt, män och kvinnors olikheter, sökandet efter lycka och mänskliga rättigheter, istället för att manipulera och fabricera jämställda resultat som tvingar alla att försöka vara likadana genom handikappande förturs och åsikts regler, kvotering, exkludering, vetenskapsförnekelse, social ingenjörskonst och feminism. 1900-talets strukturella feminism är ett potentiellt brott mot Artikel 16(3) i FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna och de ansvariga bör därför hållas tillräkneliga för den skada som åsamkats människors liv.